Cibule Bistro
Cibule Bistro Rolované kuřecí prso, caponata, pečené brambory grenaille
350 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Ochutnejte rolované kuřecí prso s bylinkami, dušenou zeleninovou směsí caponata a bramborami grenaille. Výtečný pokrm od šéfkuchaře Filipa Sajlera. Vhodné i pro bezlepkovou dietu.
Chlazený hotový pokrm. Baleno v ochranné atmosféře.
Použití
Před ohřevem pootevřete jeden roh horní folie každé komory misky (nepropichujte). Vložte misku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 5 minut při výkonu 600 W nebo ohřejte v parní troubě na 90 °C po dobu 20 minut. Po ohřevu caponatu dobře promíchejte.
O výrobci
Filip Sajler patří díky úspěšnému pořadu Kluci v akci k nejznámějším českým kuchařům a je především zakladatelem české gastronomické skupiny společností Perfect. Vařil či organizoval catering pro významné politiky; evropské premiéry a přední představitele Evropy v průběhu českého předsednictví EU v Bruselu i u nás doma. Vařil také pro hvězdy showbusinessu jako Madonnu, Davida Bowieho, Bruce Springsteena a mnoho dalších.
V současné době je Filip Sajler CEO ve společnostech Perfect Canteen, Perfect Catering a Eat Perfect, které v roce 2006 založil. Soustředí se na fast fine restaurace, moderní firemní stravování, balené boutique produkty a prémiový catering. Ze své pozice se aktivně podílí na vedení společnosti a určuje směr jejího dalšího rozvoje.
Příbeh Cibule bistro
Cibule. se zrodila v srdci šéfkuchaře Filipa Sajlera z touhy nabídnout lidem jídlo stejné kvality jako v restauraci. Jídlo, které si budou moci vychutnat kdykoliv a kdekoliv. Filip dal proto dohromady tým s mezinárodními kulinářskými zkušenostmi, nejvyšší odborností, úžasný řetězec farem i dodavatelů, a především špičkovou skandinávskou technologii.
Filip a jeho tým neustále tuto myšlenku posouvají dál a díky všem zkušenostem Vám můžeme nabízet poctivé vývary a čerstvé jídlo na každý den v novém designu pod značkou Cibule Bistro.
Pořád platí, že vše od Cibule Bistro musí být vždy 100% čerstvé, z nejlepších surovin, v maximální kvalitě, a navíc s nápadem.
Čerstvé jídlo stejně jako Vývary od Cibule Bistro můžete mít vždy doma v lednici, nemusíte na ně čekat, jsou připravené k rychlému ohřátí nebo přidání do vašeho oblíbeného jídla. Už nemusíte trávit mnoho času v kuchyni, produkty od Cibule Bistro jsou skutečným řešením a zaslouží si místo ve vaší kuchyni.
Skladování
Skladujte při teplotě od +0 °C do +7 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Cibule Bistro s.r.o.
Pražská 673
431 51 Miřetice u Klášterce nad Ohří
Česká republika
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Složení
Brambory grenaille | 46 % |
Grenaille | 96 % |
Olivový olej | 2.5 % |
Jedlá sůl | |
Rozmarýn | 0.2 % |
Tymián | 0.2 % |
Černý pepř | 0.2 % |
Caponata | 34 % |
Zelenina v různém poměru | 58 % |
Rajče | |
Lilek | |
Cuketa | |
Cibule | |
Červená paprika | |
Zelená paprika | |
Drcená rajčata | 20 % |
Rajčata | 70 % |
Rajčatová šťáva | |
Regulátor kyselosti | |
E330 - Kyselina citronová | |
Černé olivy | 6 % |
Olivy | |
Pitná voda | |
Jedlá sůl | |
Stabilizátor | |
E579 - Glukonan železnatý | |
Olivový olej | |
Rajčatový protlak | 4 % |
Rajčata | 98.4 % |
Jedlá sůl | |
Česnek | 3 % |
Cukr | |
Kapary | 0.8 % |
Kapary | |
Pitná voda | |
Jedlá sůl | |
Ocet kvasný lihový | |
Jedlá sůl | |
Směs koření | |
Kuřecí maso | 20 % |
Kuřecí prsa | 97 % |
Jedlá sůl | |
Tymián | 1 % |
Rozmarýn | 1 % |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 486 kJ/115 kCal |
Tuky | 3.4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.6 g |
Sacharidy | 12 g |
z toho cukry | 1.4 g |
Bílkoviny | 8.9 g |
Sůl | 0.86 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Může obsahovat stopy: |
Celer |