Luna Bakery
Luna Bakery Krobliha mango
150 gKaždý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Unikátní krobliha s delikátním mangovým toppingem, plněná mangovým džemem a kokosovým krémem. Krobliha je výjimečný produkt, který vznikl jako kombinace koblihy a croissantu. Na povrchu jsou zdobeny lahodnými polevami a naplněny jsou originálním krémem.
Jak se kroblihy vyrábějí?
Základem celého procesu je správný výběr surovin – mouka a máslo té nejlepší kvality. Další fází je kynutí, lístkování těsta a v neposlední řadě smažení, které je důležité pro to, aby kroblihy získaly svůj typický tvar.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Zákusek je vhodný pro každou příležitost. Jistě s ním oslníte i návštěvu.
O výrobci
Společnotst La Cucina servisní s.r.o. již několik let vyrábí ikonické kroblihy a další sladké pečivo. V současné době mají dvě provozovny a to kousek od Národní třídy v ulici Purkyňova 2 a v Dejvicích v ulici Dejvická 34 v Praze.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
La Cucina Tusarova, a.s.
Tusarova 39
170 00 Praha 7
Česká republika
Složení
Pšeničná mouka | |
Palmový olej | |
Máslo | |
Cukr | |
Droždí | |
Voda | |
Sůl | |
Rum | |
Ochucovací mango pasta | |
Mango | 70 % |
Cukr | |
Voda | |
Modifikovaný škrob | |
Regulátor kyselosti | |
E330 - Kyselina citronová | |
Aroma | |
Konzervant | |
E202 - Sorban draselný | |
Kokosové mléko | |
Kukuřičný škrob | |
Cukr | |
Fondán | |
Cukr | |
Glukózový sirup | |
Voda | |
Bílá čokoláda | |
Cukr | |
Kakaové máslo | |
Sušené polotučné mléko | |
Emulgátor | |
E322 - Lecitiny | |
Sójový lecitin | |
Vanilkový extrakt | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1265 kJ/302 kCal |
Tuky | 9.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6.1 g |
Sacharidy | 49 g |
z toho cukry | 28 g |
Bílkoviny | 3.9 g |
Sůl | 0.55 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby |
Mléko |