Luna Bakery
Luna Bakery Krobliha pekan
150 gKaždý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Unikátní krobliha zdobená fondánem, pekanovou pastou, pekanovými ořechy a slaným karamelem, plněná krémem z mascarpone a kondenzovaného mléka. Krobliha je výjimečný produkt, který vznikl jako kombinace koblihy a croissantu. Na povrchu jsou zdobeny lahodnými polevami a naplněny jsou originálním krémem.
Jak se kroblihy vyrábějí?
Základem celého procesu je správný výběr surovin – mouka a máslo té nejlepší kvality. Další fází je kynutí, lístkování těsta a v neposlední řadě smažení, které je důležité pro to, aby kroblihy získaly svůj typický tvar.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Zákusek je vhodný pro každou příležitost. Jistě s ním oslníte i návštěvu.
O výrobci
Společnost La Cucina servisní s.r.o. již několik let vyrábí ikonické kroblihy a další sladké pečivo. V současné době mají dvě provozovny a to kousek od Národní třídy v ulici Purkyňova 2 a v Dejvicích v ulici Dejvická 34 v Praze.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
La Cucina Tusarova, a.s.
Tusarova 39
170 00 Praha 7
Česká republika
Složení
Pšeničná mouka |
Palmový olej |
Máslo |
Mléko |
Cukr |
Droždí |
Sůl |
Voda |
Rum |
Mascarpone |
Zahuštěné slazené plnotučné mléko |
Fondán |
Cukr |
Glukózový sirup |
Voda |
Bílá čokoláda |
Cukr |
Kakaové máslo |
Sušené polotučné mléko |
Emulgátor |
E322 - Lecitiny |
Sójový lecitin |
Vanilkový extrakt |
Pasta z pekanových ořechů |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1598 kJ/382 kCal |
Tuky | 22 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 12 g |
Sacharidy | 41 g |
z toho cukry | 23 g |
Bílkoviny | 5.4 g |
Sůl | 0.58 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby |
Mléko |
Skořápkové plody |