Váhala
Váhala Masopustní klobása
cca 280 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 14 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Váhalova Masopustní klobása z vepřového masa, dochucena výrazným kořením s česnekem. Byla oceněna Českou cechovní normou.
- Minimální obsah masa je 80 %.
- Klobása neobsahuje lepek.
Použití
Je výborná za studena jako chuťovka k pivu při posezení s přáteli. Potěší ale i milovníky grilování a opékání na ohni.
O výrobci
Psal se rok 1933, kdy vyučený mladý řezník Robert Váhala založil v Hustopečích nad Bečvou svou vlastní firmu. Zaměřil se především na výrobu paštik, hotových jídel a konzerv. Nyní se už v moderním závodě s ojedinělým technickým zázemím vyrábí a prodává celá řada chuťově i vzhledově zajímavých a neporovnatelných specialit, formovaných šunek a svěžích aspikových lahůdek.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–5°C. Po otevření spotřebujte do 72 hodin.
Výrobce
VÁHALA a spol. s. r.o.
Náměstí Míru 97
Hustopeče nad Bečvou
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso min. | 80 % |
Pitná voda | |
Jedlá sůl | |
Stabilizátor | |
E250 - Dusitan sodný | |
E407 - Karagenan | |
E451 - Trifosforečnany | |
Koření | |
Dextróza | |
Antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Extrakty koření | |
Bramborový škrob | |
Česnek |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1122 kJ/271 kCal |
Tuky | 23.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9.2 g |
Sacharidy | 0.7 g |
z toho cukry | 0.6 g |
Bílkoviny | 13.5 g |
Sůl | 2 g |
Vláknina | 0 g |