

Rohlík Delikatesy
Rohlik.cz Mortadella s pistáciemi
cca 110 gZÁRUKA ČERSTVOSTI
cca
Více info
Doručení už do 60 minut
Xtra cena:
53,15 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvý nářez z Rohlíku, který svou kvalitou uspokojí i ty nejnáročnější chuťové buňky a svými obaly zase odpovědnost vůči přírodě.
Pravděpodobně nejznámější italský salám Mortadella se vyrábí především v pádské nížině, v okolí Bologně. Receptura je stará více než 2 000 let. Jméno je pravděpodobně odvozeno od italského slova mortario - hmoždíř.
Mortadella se vyrábí z jemně namletého vepřového masa a 15 % kostek tuku, které jsou pro něj charakteristické. Při výrobě je do směsi přidané vybrané koření a drcené kousky pistácií, které chuť salámu podtrhnou.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Mortadellu si nejlépe vychutnáte samotnou v kombinaci s čerstvě křupavou ciabatou a sklenkou dobrého, kvalitního vína.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C.
Výrobce
F.lli Veroni fu Angelo S.p.A.
Viale Vittorio Saltini, 15/17
42015 Correggio RE
Itálie
Krájeno a baleno
Velká Pecka s.r.o.
Karolinská 654/2
186 00 Praha 8, Karlín
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso | |
Vepřové dršťky | |
Jedlá sůl | |
Pistácie | 0.6 % |
Cukr | |
Přírodní aromata | |
Koření | |
Antioxidant | |
E301 - Askorban sodný | |
Konzervační látka | |
E250 - Dusitan sodný |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1200 kJ/290 kCal |
Tuky | 25 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9.1 g |
Sacharidy | 0.4 g |
z toho cukry | 0.4 g |
Bílkoviny | 16 g |
Sůl | 1.9 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Skořápkové plody |