Řeznictví a uzenářství U Dolejších
U Dolejších Davelské špekáčky 4 ks
cca 410 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bezlepkové davelské špekáčky z hovězího a vepřového masa. Balení obsahuje 4 kusy špekáčků.
Buřty jsou oblíbenou uzeninou u všech gurmánů i trampů! Připravují se podle původních rodinných receptur z první republiky, a to z kombinace vybraného vepřového a hovězího masa. Do kutrované směsi se přidá vložka uzeného špeku, která tvoří malá zrnka tuku při nářezu. Nakonec se do jedlých hovězích střívek naplní špekáčková směs v kombinaci s aromatickým kořením.
Použití
Kdo by neznal klasiku - pečené špekáčky na ohni, výbornou lahůdku dochucenou hořčicí či barbeque omáčkou. Je také vhodný pro vaření i grilování, ale může být i nakládán.
Tip! Zkuste si připravit domácí utopence dle následujícího postupu:
Špekáčky oloupejte a nakrájejte na kolečka. Dále si nakrájejte na nudličky cibuli. Vše následně skládejte do větší sklenice (ideálně 3 l), kdy prokládáme kolečka špekáčků cibulí. To vše nakonec zalejeme lákem, který si připravíme tak, že vodu, ocet, cukr, koření a feferonky vaříme 10 minut a necháme ho před nalitím vychladnout. Utopence necháme min. týden odležet.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Hovězí přední | 28 % |
Vepřové sádlo | 20 % |
Vepřová plec | 16 % |
Vepřový bok | 16 % |
Jedlá sůl | |
Směs koření | |
Stabilizátory | |
E451 - Trifosforečnany | |
E250 - Dusitan sodný | |
Cukr | |
antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Jedlé hovězí střevo |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1383 kJ/335 kCal |
Tuky | 32 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g |
Sacharidy | 0.6 g |
z toho cukry | 0.2 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 2.1 g |
Vláknina | g |