Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
-4 %

Nizoral

Nizoral Expert šampon 200ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 31. 10.
219,90 Kč  229,90 Kč
219,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků má v Oblíbených

Nizoral Expert šampon je určený pro svědivou pokožku hlavy s lupy, které poskytuje komfort a zklidnění. Využívá jediněčnou technologii specializovanou na pokožku hlavy, která účinně poskytuje úlevu od svědění a lupů již po prvním umytí hlavy. Pomocí technologie Crinipan PMC green, která využívá složku rostlinného původu, udržuje pokožku hlavy bez lupů a přispívá k ochraně mikrobiomu pokožky hlavy. Působí již po prvním umytí, zmírňuje svědění pokožky hlavy a omezuje tvorbu lupů, poskytuje jemnou a zároveň účinnou péči o pokožku hlavy a vlasy. Je navržený tak, aby pomohl s nejčastějšími příznaky lupů jako je svědění a olupování. Zanechává pokožku hlavy uvolněnou, zklidněnou a osvěženou zatímco vlasy jsou měkké a hedvábně hladké. Dermatologicky testováno. Jemná péče pro všechny typy vlasů. Příjemná vůně. Obsah balení je 200 ml.

Aqua, Sodium Lauroyl Sacrosinate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Dimethicone Pg-Diethylmonium Chloride A Cetrimonium Chloride, Propanediol, Di-Ppg-2 Myreth-10 Adipate, Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Ppg-2 Hydroxyethyl Cocamide, Propanediol Caprylate, Sodium Chloride, Salicylic Acid, Citric Acid, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Dávkování: Ideálně v mezidobí nebo po léčbě léčivým přípravkem Nizoral 20 mg/g šampon, obsahujícím ketokonazol. Pomáhá tak udržet lupy i svědění pokožky hlavy pod kontrolou. Postačí nanést v dostatečném množství na mokré vlasy, vmasírovat do pokožky hlavy i vlasů a poté opláchnout. Šampon je vhodný pro citlivou pokožku hlavy a všechny typy vlasů.

Výrobce: Stada Pharma CZ

EAN: 4011548039380