Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
-13 %

Coldrex

COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 750MG/10MG/60MG Prášek pro perorální roztok v sáčku 14

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 30. 9.
259,90 Kč  299,90 Kč
259,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

COLDREX CITRON je lék ve formě horkého nápoje s příchutí citronu. Tento léčivý přípravek obsahuje následující léčivé látky: Paracetamol, který je lékem proti bolesti, a také pomáhá snižovat teplotu při horečce. Kyselinu askorbovou (vitamin C), která je běžnou složkou přípravků na nachlazení a chřipku. Fenylefrin-hydrochlorid, který snižuje překrvení nosní sliznice, používá se ke snížení otoku nosní sliznice a tím usnadňuje dýchání. COLDREX CITRON je určen pro dospělé a dospívající od 15 let s tělesnou hmotností nad 50 kg ke krátkodobé úlevě od příznaků nachlazení a chřipky včetně horečky a zimnice, bolesti hlavy, bolesti v krku, bolesti kloubů a svalů, ucpaného nosu, zánětu vedlejších nosních dutin a s ním spojené bolesti a akutní rýmy. Balení obsahuje 14 sáčků

Léčivými látkami v jednom sáčku jsou: paracetamolum (750 mg), phenylephrini hydrochloridum (10 mg), acidum ascorbicum (vitamin C) (60 mg). Pomocnými látkami jsou: sacharóza, kyselina citronová, sodná sůl sacharinu, dihydrát natrium-citrátu, chinolinová žluť (E104), citronové aroma v prášku. Jeden sáček obsahuje 135 mg sodíku a 2900 mg sacharózy.

Dávkování: Doporučená dávka: Dospělí a dospívající od 15 let s tělesnou hmotností nad 50 kg: 1 sáček každých 4-6 hodin, podle potřeby. Jednotlivé dávky užívejte nejdříve po 4 hodinách. Maximální jednotlivá dávka je 1 sáček. Neužívejte více než 4 sáčky během 24 hodin. Nepřekračujte doporučené dávkování. Způsob podání: Vysypte obsah 1 sáčku do sklenice nebo do šálku a přelijte horkou vodou. Míchejte, dokud se prášek nerozpustí. V případě potřeby přidejte studenou vodu, podle chuti můžete přisladit medem nebo cukrem, a vypijte. Užívání vyšších, než doporučených dávek může vést k riziku závažného poškození jater. Pokud nedojde do 3 dnů ke zlepšení příznaků onemocnění nebo se naopak obtíže zhorší, vyskytnou se nové příznaky nebo neobvyklé reakce, poraďte se o další léčbě s lékařem. Bez porady s lékařem neužívejte tento lék déle než 7 dnů.

Kontraindikace: Přípravek není určen pro děti, dospívající mladší 15 let a pro osoby s tělesnou hmotností nižší než 50 kg. Přípravek se nemá užívat během těhotenství. Kojící ženy mohou přípravek užívat pouze na výslovné doporučení lékaře. Neužívejte současně jiné přípravky s obsahem paracetamolu. Během léčby se nesmí konzumovat alkohol. Pozorně čtěte příbalovou informaci.

Výrobce: OMEGA PHARMA

EAN: 8594060897219, 8594060894959

SUKL kód: 209709

Farmakoterapeutická skupina: Paracetamol, kombinace kromě psycholeptik

Charakteristika: Registrovaný léčivý přípravek