Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Řapíkatý celer má svou typickou velmi výraznou chuť i aroma.
Použití
Ideálně bychom měli celer konzumovat syrový, v salátech, nebo ho jen tak přikusovat k masu. Nejvíce našemu tělu dodá v podobě šťávy k snídani. Ale samotná chuť není nejlahodnější, proto k rozmixovanému celeru přidejte trochu čerstvě vymačkané jablečné šťávy.
Tip! Řapíkatý celer se hodí do dipů: Zakysanou smetanu ochutíme bylinkami (bazalka, kopr, najemno pokrájený řapíkatý celer), přisolíme a přidáme dle chuti česnek. Podáváme ke grilovanému masu nebo bramborám.
Skladování
Skladujte v chladničce zabalený do lehce vlhké utěrky, takto vydrží i dva týdny.
Composition
Celer řapíkatý |
Allergens
Celery |