Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
  • 15 g kaparů
  • 15 g parmezánu
  • 10 g ančoviček
  • 10 g oloupané šalotky
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička soli

PIVO VHODNÉ K TOMUTO POKRMU

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte s pivem Gambrinus Patron 12

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

INSTRUCTIONS

  • 1Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
  • 2Ančovičky, kapary, parmezán a šalotku nakrájíme najemno. Smícháme je s nakrájeným masem, olivovým olejem, solí a pepřem.
  • 3Dáme na 30 minut vychladit do lednice.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

INGREDIENTS

PIVO VHODNÉ K TOMUTO POKRMU