1 ServingRychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
- 15 g kaparů
- 15 g parmezánu
- 10 g ančoviček
- 10 g oloupané šalotky
- špetka čerstvě mletého pepře
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžička soli
PIVO VHODNÉ K TOMUTO POKRMU
- Tento pokrm si nejlépe vychutnáte s pivem Gambrinus Patron 12
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
INSTRUCTIONS
- 1Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
- 2Ančovičky, kapary, parmezán a šalotku nakrájíme najemno. Smícháme je s nakrájeným masem, olivovým olejem, solí a pepřem.
- 3Dáme na 30 minut vychladit do lednice.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef