Cart

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 4 plátky vepřové krkovice po 250 g
  • 400 g brambor, varný typ B
  • 12 neoloupaných stroužků česneku
  • 6 snítek rozmarýnu
  • 2 lžíce změklého sádla
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

PAIRING DISHES WITH WINE

  • Vepřové maso si nejlépe vychutnáte s plnějším bílým vínem.

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

INSTRUCTIONS

  • 1Troubu rozehřejeme na 200 °C.
  • 2Brambory omyjeme a nakrájíme na plátky silné 0,5 cm. Rozložíme je na plech vymazaný sádlem a rovnoměrně osolíme a opepříme. Navrch položíme 4 snítky rozmarýnu.
  • 3Plátky masa z obou stran osolíme, opepříme a potřeme sádlem. Maso položíme na brambory, na ně rozložíme stroužky česneku a nakrájený zbytek rozmarýnu.
  • 4Zalijeme vodou a pečeme cca 1 hodinu v rozehřáté troubě.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

INGREDIENTS

PAIRING DISHES WITH WINE

MOHLO BY SE HODIT