4 ServingsDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 4 plátky vepřové krkovice po 250 g
- 400 g brambor, varný typ B
- 12 neoloupaných stroužků česneku
- 6 snítek rozmarýnu
- 2 lžíce změklého sádla
- čerstvě mletý pepř
- sůl
PAIRING DISHES WITH WINE
- Vepřové maso si nejlépe vychutnáte s plnějším bílým vínem.
MOHLO BY SE HODIT
- Pomůcky na vaření
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
INSTRUCTIONS
- 1Troubu rozehřejeme na 200 °C.
- 2Brambory omyjeme a nakrájíme na plátky silné 0,5 cm. Rozložíme je na plech vymazaný sádlem a rovnoměrně osolíme a opepříme. Navrch položíme 4 snítky rozmarýnu.
- 3Plátky masa z obou stran osolíme, opepříme a potřeme sádlem. Maso položíme na brambory, na ně rozložíme stroužky česneku a nakrájený zbytek rozmarýnu.
- 4Zalijeme vodou a pečeme cca 1 hodinu v rozehřáté troubě.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef