Cart

4 KUSYDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 4 bulky na burger
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 500 g mletého hovězího masa
  • 1 menší cibule
  • 1 zelená paprika
  • 3 stroužky česneku
  • 4 lžíce kečupu
  • 1/2 lžíce hnědého cukru (nemusí být)
  • 1/2 lžíce chilli koření
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžíce worcesterové omáčky
  • Sůl
  • Pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Ve velké pánvi rozehřejte olej a na středním plamenu osmažte všechno maso.
  • 2Cibuli i papriku nakrájejte na kostičky o velikosti cca 1 cm a oboje přidejte do pánve k osmaženému masu. Přidejte prolisovaný česnek a společně opékejte asi 3 minuty, dokud zelenina nezkřehne.
  • 3Přidejte kečup, cukr, chilli koření, hořčici a zalijte 100 ml vody. Zamíchejte a společně nechte pod pokličkou probublávat přibližně 15 minut.
  • 4Po 15 minutách přidejte rajský protlak a worcesterovou omáčku. Ochutnejte a v případě potřeby dosolte a dopepřete.
  • 5Bulky rozřízněte a nasucho nebo na trošce másla či oleje osmahněte vnitřní strany na pánvičce. Bulky plňte připravenou masovou směsí. Pokud chcete, můžete na horkou masovou směs rozprostřít strouhaný nebo plátkový cheddar. Dobrou chuť.
Rohlík cooks

SUROVINY