4 PORCEDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 100 g ředkviček
- 120 g cottage sýru
- 4 g čerstvé pažitky (nakrájené najemno)
- 150 g bílého řeckého jogurtu
- Sůl
SUROVINY K TIPU
- Kváskový chléb
- Klíčky z ředkvičky
MOHLO BY SE HODIT
- Pomůcky na vaření
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Nejprve si připravte mísu a jemný cedník.
- 2Ředkvičky omyjte, nastrouhejte najemno a vložte do cedníku. K nastrouhaným ředkvičkám přidejte cottage sýr a nechte okapat přebytečné tekutiny.
- 3Poté vše přemístěte do připravené mísy společně s najemno nakrájenou pažitkou, řeckým jogurtem a solí. Obsah mísy důkladně promíchejte a dochuťte dle chuti.
- 4Hotovou pomazánku skladujte v lednici a zkonzumujte do 2 dnů.
Tip
Pomazánku podávejte nejlépe s kváskovým chlebem
a každou porci posypte klíčky z ředkviček.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Barbora Lundgren.