Cart

4 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 100 g ředkviček
  • 120 g cottage sýru
  • 4 g čerstvé pažitky (nakrájené najemno)
  • 150 g bílého řeckého jogurtu
  • Sůl

SUROVINY K TIPU

  • Kváskový chléb
  • Klíčky z ředkvičky

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nejprve si připravte mísu a jemný cedník.
  • 2Ředkvičky omyjte, nastrouhejte najemno a vložte do cedníku. K nastrouhaným ředkvičkám přidejte cottage sýr a nechte okapat přebytečné tekutiny.
  • 3Poté vše přemístěte do připravené mísy společně s najemno nakrájenou pažitkou, řeckým jogurtem a solí. Obsah mísy důkladně promíchejte a dochuťte dle chuti.
  • 4Hotovou pomazánku skladujte v lednici a zkonzumujte do 2 dnů.
Tip
Pomazánku podávejte nejlépe s kváskovým chlebem a každou porci posypte klíčky z ředkviček.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY

SUROVINY K TIPU

MOHLO BY SE HODIT