2 ServingsRychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 2 větší krajíce chleba
- 400 g rajčat
- 10 g oloupané červené cibule
- 30 g hoblinek parmezánu
- 60 ml extra panenského olivového oleje
- ½ lžíce červeného vinného octa
- 1 oloupaný stroužek česneku
- 5 velkých lístků bazalky
- čerstvě mletý pepř
- sůl
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
INSTRUCTIONS
- 1Cibuli nakrájíme najemno. Bazalku natrháme na menší kousky.
- 2Z rajčat vykrojíme tuhý střed a dužninu nakrájíme na kostičky o hraně 0,5 cm. Dáme je do misky, přidáme cibuli, sůl, pepř, bazalku, ocet, olivový olej a promícháme.
- 3V pánvi na středním ohni opečeme chleba z obou stran dozlatova. Ještě teplý ho potřeme stroužkem česneku, položíme na něj rajčatovou směs a hoblinky parmezánu.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef