Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Rohlík BEZ KOMPROMISU

Rohlik.cz BIO Fresh cream

200 ml

3 DAYS AVERAGE FRESHNESS

BIOSave me for CZK 32.83
CZK 46.90 CZK 234.50 /l

Delivery within 60 minutes

600+ customers buy regularly

Xtra price:

CZK 39.01

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Vysokotučná smetana ke šlehání v BIO kvalitě, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci s Farmou Struhy. Smetana má jemně krémovou strukturu a nasládlou chuť

Obsah tuku min. 35 %.

Použití

Smetana je vhodná ke šlehání, na vaření, ale i do kávy.

O výrobci

Farma Struhy je rodinná farma hospodařící v režimu ekologického zemědělství. 

V mlékárně se zpracovává pouze mléko od jejich vlastních krav, které se od jara do podzimu pasou na pastvinách kolem farmy. Kvalita mléka je závislá především na kvalitě krmení a zdraví krav, a proto má každé roční období mléko jiný obsah složek, jinou chuť i vůni. Jejich mléčné výrobky jsou vyráběny podle tradičních postupů a receptur pouze z mléka, čistých mlékárenských kultur a syřidla. 

Skladování

Uchovávejte při teplotě 2–7 °C. 

Výrobce

Farma Struhy
Struhy 39
Vlastec, 39701
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 3 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 2 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Smetana*, pasterované mléko*.
Obsah tuku min 35%. *z ekologického zemědělství

Nutritional values per 100 ml

Energy value1384 kJ/336 kCal
Fats35 g
including saturated fatty acids23 g
Carbohydrates3.4 g
including sugars2.8 g
Protein2.2 g
Salt0 g
Fibre0 g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.

customer support contacts

  • Text loading

    Text loading

  • Text loading

    Text loading

Text loading

Text loading

To change your cookie settings click here.

English