
Labeta
Labeta Gingerbread gluten-free
400 gDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Sypká směs na přípravu bezlepkového perníku.
Použití
Obsah sáčku, 2 vejce a 125 ml oleje smíchejte s 200 ml vody nebo mléka a vyšlehejte do krémového těsta. Na vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný menší plech rozetřete těsto a pečte při teplotě 175–180 °C asi 15–20 minut. Propečení zkontrolujte špejlí. Perník můžete po vychladnutí překrojit na poloviny, jednu namazat marmeládou a druhou polovinu přiklopit navrch. Pro vyšší korpus použijte dortovou formu o ø 28–30 cm a perník krájejte jako dort.
O výrobci
Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů.
Skladování
Skladujte v suchu při teplotách od 5–25 °C.
Výrobce
LABETA, a.s.
Dřenice 81,
537 01 Chrudim
Česká republika
Composition
Cukr | |
Kukuřičná mouka | |
Rýžová mouka | |
Kukuřičný škrob | |
Bramborový škrob | |
Kypřicí látky | |
E450 - Difosforečnany | |
E500 - Uhličitany sodné | |
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku* | |
Směs koření s pomerančovou kůrou | 0.9 % |
Skořice | |
Koriandr | |
Fenykl | |
Anýz | |
Pomerančová kůra | |
Nové koření | |
Hřebíček | |
Muškátový květ | |
Muškátový oříšek | |
Zahušťovadlo | |
E412 - Guma guar | |
*Certifikováno Rainforest Alliance | |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1531 kJ/361 kCal |
Fats | 1.3 g |
including saturated fatty acids | 0.3 g |
Carbohydrates | 85 g |
including sugars | 38 g |
Protein | 2.6 g |
Salt | 1.6 g |
Fibre | 2 g |
Allergens
May contain traces of: |
Eggs |
Soybeans |
Milk |
Tree nuts |
Mustard |