Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Etsu

Etsu Double Yuzu Japanese Gin gift box

0.7 l
CZK 1,149.00 CZK 1,641.43 /l

Delivery within 60 minutes

300+ customers have in favorites

This product is for those over 18 only.Při převzetí zboží bude ověřen váš věk.
Category:
Country: Japan,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Jeden z prvních japonských ginů na trhu, který nese název Etsu, obsahuje výtažky z celé řady asijských a japonských bylinek. Má převažující citrusové aroma s výraznou stopou asijského citrusu Yuzu. Tento gin je destilován na ostrově Honšú a stáčen do lahví. Název Etsu znamená v japonštině potěšení. 

  • Obsah alkoholu: 43 % obj.

Etsu Double Yuzu Gin se destiluje v palírně Akita v japonské oblasti Akita na ostrově Honšú.

Jak se vyrábí?

Gin byl macerován sedm dní za použití japonského Yuzu, bobulí jalovce, kořenů lékořice, koriandru a matchy. Po maceraci se destiluje pouze gin bez botanicals, což umožňuje vyluhování olejů. Teprve po procesu destilace je přidána čerstvá voda z horského zdroje, která dodává tomuto ginu svěží chuť.

Použití

Nejlépe si ho vychutnáte na ledu, je výborný také pro různé koktejly.

O výrobci

BBC Spirits se sídlem ve francouzském Bordeaux je dovozcem, distributorem a tvůrcem prémiových značek destilátů se závazkem přinášet unikátní chuť. Ve svém portfoliu má společnost širokou škálu japonských destilátů, včetně whisky z palírny Kurayoshi, ginu Etsu a vodky Eiko z ostrova Hokkaido a unikátních rumů z tropického ostrova Okinawa.

BBC Spirits se velmi rychle stalo evropským lídrem v segmentu japonských lihovin.

Skladování

Skladujte v suchu a chladu.

Výrobce

BBC SPIRITS
3 Quai hubert prom
33300 Bordeaux
Francie

Composition

Voda
Obilný destilát
Japonský pepř
Citrus Junos

customer support contacts

  • Text loading

    Text loading

  • Text loading

    Text loading

Text loading

Text loading

To change your cookie settings click here.

English