
MASO!
MASO! Beef burger, 4 pcs
ca. 0.63 kgca.
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Hovězí burger z jemně mletého hovězího masa s poměrem libového a tučného zhruba 80 ku 20.
Hamburger je vytvarován po cca 180 g a v balení jsou čtyři kusy. Hamburger doporučujeme nechat před tepelnou úpravou řádně natemperovat v pokojové teplotě.
Balení obsahuje 4 ks.
Více o hovězím značky MASO!
Hovězí je vždy jen z mladého býka z plemene Českého strakatého skotu, také znám jako ČESTR, u kterého je kontrolovaná zmasilost a protučnělost. Zvířata jsou chována na několika farmách, kde jsou pouze na slámě, což příznivě prospívá jejich kondici. Po celý život mají větrané stáje a přístup k žrádlu stejně jako vodě, podáváno je jim pouze české krmivo. Po porážce jsou býci minimálně týden vyvěšeni na sucho, aby jejich maso zkřehlo.
Maso pro Rohlik.cz zpracovávají v TORO Hlavečník a to podle přesných požadavků na zmasilost a protučnělost každého kusu tak, aby pro vás byla vždy zajištěna dokonalá kvalita.
Použití
Maso je určeno pro hamburgery.
Tip! Přípravte si šťavnatý hamburger dle následujícího receptu:
Do masa udělejte uprostřed palcem prohlubeň, aby se při grilování moc nevyboulilo. Odložte do ledničky a mezitím si připravte omáčku podle vlastních preferencí. Skvěle se hodí barbecue, česneková, bylinková, poslouží ale i majonéza a kečup.
Burgery tence potřete olejem a grilujte asi 4 minuty po každé straně, až budou dohněda opečené, ale stále ještě růžové uprostřed. Na poslední minutu na ně položte plátky sýru. Pro lepší chuť doporučujeme každou housku chvilku z vnitřní strany opéct. Spodní díl housky potřete omáčkou a na to položte list salátu, rajčete, nakládané okurky a ogrilované maso a přiklopte druhým dílem housky.
O výrobci
TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.
Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika
Durability
Composition
Hovězí výsekové maso | 99 % |
Kuchyňská sůl |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 695 kJ/166 kCal |
Fats | 9.6 g |
including saturated fatty acids | 4 g |
Carbohydrates | 0 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 20 g |
Salt | 1.1 g |
Fibre | 0 g |