
MASO!
MASO! Pork burger
ca. 0.64 kgca.
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Vepřové mleté maso speciálně určeno pro hamburgery. Při přípravě je dodržen vyvážený poměr libového masa a tučnosti, tak aby byla zaručena jeho šťavnatost.
Maso je pro vás namleto na 4 mm hrubosti tak, aby bylo krásně jemné. Navíc je osoleno a porcované, stačí už jen ogrilovat a podávat.
Balení obsahuje 4 kusy.
Více o vepřovém značky MASO!
Vepřové je vždy z vybraných vepřů s kontrolovanou zmasilostí a protučnělostí otcovské linie plemene Duroc. Všichni vepři pocházejí z farmy v Kostelecké Lhotce v podhůří Orlických hor. Prasata mají po celý život minimálně o 20 % více životního prostotu a také jim je zachován přirozený denní cyklus, kdy jim není uměle přisvětlováno a tím prodlužován den. Veškeré krmivo pro krmení prasat je regionálního charakteru. Základní složkou krmiva je syrovátka z nedaleké mlékárny, která prasatům velmi chutná a zároveň se pozitivně odráží v chutí masa.
Maso pro Rohlik.cz bourají a zpracovávají v TORO Hlavečník a to podle přesných požadavků tak, aby proto vás byla vždy zajištěna dokonalá kvalita.
Použití
Maso je určeno pro hamburgery.
Tip! Přípravte si šťavnatý hamburger dle následujícího receptu:
Do masa udělejte uprostřed palcem prohlubeň, aby se při grilování moc nevyboulilo. Odložte do ledničky a mezitím si připravte omáčku podle vlastních preferencí. Skvěle se hodí barbecue, česneková, bylinková, poslouží ale i majonéza a kečup.
Burgery tence potřete olejem a grilujte asi 4 minuty po každé straně, až budou dohněda opečené, ale stále ještě růžové uprostřed. Na poslední minutu na ně položte plátky sýru. Pro lepší chuť doporučujeme každou housku chvilku z vnitřní strany opéct. Spodní díl housky potřete omáčkou a na to položte list salátu, rajčete, nakládané okurky a ogrilované maso a přiklopte druhým dílem housky.
O výrobci
TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.
Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika
Durability
Composition
Vepřové výsekové maso | 99 % |
Kuchyňská sůl |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 881 kJ/212 kCal |
Fats | 16 g |
including saturated fatty acids | 5.9 g |
Carbohydrates | 0 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 17 g |
Salt | 1.1 g |
Fibre | 0 g |