le 5 Stagioni

5 Stagioni type 00 flour for Neapolitan pizza

1 kg
CZK 68.00 CZK 68.00 /kg

Delivery within 60 minutes

5000+ customers have in favorites

Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Farina per pizza napoletana je hladká pšeničná mouka typu 00 se středně vysokým obsahem bílkovin a je vhodná pro všechna těsta na neapolskou pizzu.

Tato speciální mouka, vyvinutá ve spolupráci s mistry pizzaři z asociace pro pravou neapolskou pizzu, dělá těsto pružné a zaručuje vynikající pizzu.

Výborné, vláčné, křehké těsto lze vyrobit jedině s kvalitní moukou na pizzu. 

Pravá pizza má 5 ingrediencí: autentickou přípravu, nejlepší mouku, poctivý kvásek, nejkvalitnější suroviny a certifikaci od pravý expertů na pizzu.

Ta nejlepší pizza vyžaduje tu nejlepší mouku. Těsto dělá rozdíl. 

Použití

Těsto na pizzu nechte kynout maximálně 36 hodin při pokojové teplotě.

O výrobci

Agugiaro & Figna Molini je hmatatelným příkladem prozíravého podnikáni. Mlýn Molino Agugiaro byl založen v roce 1831 v městě Curtarolo a mlýn Molino Figna byl založen v roce 1874 ve městě Valera.

V roce 2003 došlo ke spojení těsto dvou rodinných mlýnů založením nové společnosti Agugiaro & Figna Molini S.p.A., která je dnes leaderem v mletí pšenice v Itálii se závody ve městech Collechio (Emilia-Romagna), Curtarolo (Benátsko) a Magione (Perugia), z nichž každý se specializuje na konkrétní produkci.

5 Stagioni

Nejkompletnější řada mouk určených pro pizzerie, které jsou známe po celém světě. Tato jedinečná a inovativní řada mouk a polotovarů na pizzu je rozdělena na více než 20 druhů výrobků nejvyšší kvality.

Za několik let získala značka roli národního leadera, ale je také známá a oceňována po celém světě. 5 Stagioni je značka, která se nikdy nepřestává vyvíjet, a která zaručuje maximální výsledek v jakémkoli druhu zpracování všem profesionálům v odvětví gastronomie. 

Skladování

Skladujte na suchém, čistém a chladném místě. Chraňte proti hmyzu. Uchovávejte v originálním balení a spotřebujte do data expirace.

Výrobce

AGUGIARO & FIGNA MOLINI SpA
Collecchio 43044
strada dei Notari 25/27


 

Composition

Mouka typu 00 z pšenice seté

Nutritional values per 100 g

Energy value1437 kJ/339 kCal
Fats0.9 g
including saturated fatty acids0 g
Carbohydrates69 g
including sugars1.5 g
Protein12 g
Salt0 g
Fibre2 g

Allergens

Cereals (gluten)
May contain traces of:
Soybeans
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.