Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Gervais

Gervais Original light cream cream cheese

80 g

17 DAYS AVERAGE FRESHNESS

CZK 29.90 CZK 373.75 /kg

Delivery within 60 minutes

2 000+ customers buy regularly

Country: Poland,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Čerstvý termizovaný sýr Gervais Protein je vyrobený z tvarohu a smetany. Je s vyšším obsahem proteinu. Velmi dobře se roztírá díky své krémové konzistenci. 

Gervais Original má mnoho atraktivních příchutí, ať už kořeněné nebo bylinkové či fit varianty.

Více o produktech Gervais najdete zde.

Použití

Čerstvý termizovaný sýr typu žervé je ideální na chleba či jiné pečivo, na výrobu domácích pomazánek i na vaření. Gervais Original se výborně hodí do krémových omáček, těstovin, rizota.

O výrobci

Skupina Bel je mezinárodní rodinný podnik řízený již pátou generací francouzských zakladatelů a řadí se mezi světové výrobce v kategorii sýrů balených v jednotlivých porcích. Za růstem skupiny Bel stojí mnoho značek např. Veselá kráva, Kiri či Mini Babybel.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C.

Výrobce

Bel Sýry Česko a. s.
Pražská 218
675 26 Želetava
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 17 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 6 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

tvaroh (69 %), pitná voda, jedlá sůl, zahušťovadla: (pektin, karubin), laktóza, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, stabilizátor: karagenan

Nutritional values per 100 g

Energy value605 kJ/146 kCal
Fats11.5 g
including saturated fatty acids8 g
Carbohydrates2.5 g
including sugars2.5 g
Protein7.5 g
Salt0.75 g
Fibre0 g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.

customer support contacts

  • Text loading

    Text loading

  • Text loading

    Text loading

Text loading

Text loading

To change your cookie settings click here.

English