Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Balsýr

Balsýr Žirovnický Balkan type cheese

200 g

28 DAYS AVERAGE FRESHNESS

CZK 57.90 CZK 289.50 /kg

Delivery within 60 minutes

5 000+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Měkký plnotučný nezrající bílý sýr.

Sýr balkánského typu značky Balsýr je vyráběn z českého mléka. Ruční výroba zaručuje to, že Balsýr ze Žirovnice má nižší obsah sušiny a soli, a tím lépe vynikne jeho chuť. Výrobky jsou oceněny jakostní značkou kvality KLASA.

Použití

Je možné jej konzumovat samostatně, nejlépe s celozrnným pečivem. Je ideální k přípravě salátů nebo jako chuťovka k vínu či pivu.

O výrobci

Výstavba mlékárny Žirovnice začala v roce 1904 a roku 1905 byla uvedena do provozu. V roce 1977 se mlékárna zavřela. K obnovení provozu došlo začátkem devadesátých let, v roce 1995 odkoupil Mlékárnu nynější majitel společnosti Pavel Nechyba spol. s r.o. a započala její novodobá historie.

Skladování

Skladujte při teplotě 2–8 °C.

Výrobce

Mlékárna Žirovnice spol. s r.o.
Poděbradova 22
393 01 Pelhřimov
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 28 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 10 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Mléko
Jedlá sůl4.5 %
Smetanová kultura
Tuk v sušině45 %
Sušina38 %

Nutritional values per 100 g

Energy value967 kJ/233 kCal
Fats18 g
including saturated fatty acids12 g
Carbohydrates3 g
including sugars3 g
Protein14.7 g
Salt3.8 g
Fibre g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.

customer support contacts

  • Text loading

    Text loading

  • Text loading

    Text loading

Text loading

Text loading

To change your cookie settings click here.

English