3 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- Kuchařský box – Curry Madras
- 300 g rýže
- 300 g kuřecích prsních řízků nakrájených na kostičky
- Olivový olej
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Omyjte zeleninu. Květák nakrájejte na malé růžičky. Rajčata a papriku nakrájejte na hrubé kousky a cibuli na jemno. Červenou papriku rozkrojte na polovinu, odstraňte semínka a nakrájejte na malé kousky. Limetku vymačkejte a šťávu si odložte.
- 2Rýži uvařte podle pokynů na obalu.
- 3Na velké pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a opečte na něm kuřecí maso ze všech stran do zlatova, přidejte cibuli a duste 2 minuty na středním ohni. Přidejte zbytek zeleniny, podle chuti přidejte červenou feferonku podle chuti a zeleninu promíchejte. Vařte 4 minuty při vysoké teplotě.
- 4K zelenině přidejte Curry Madras pastu a duste 2 minuty na středním ohni. Poté přidejte kokosové mléko. Vše přiveďte k varu a přikryté pokličkou duste 10 minut, dokud není uvařeno.
- 5Dochuťte limetkovou šťávou a curry podávejte s rýží.