Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g listového těsta
  • 50 g baby špenátu
  • 100 g sýru Hallumi
  • 80 g prosciutto crudo
  • 20 g piniových oříšků
  • 1 vejce
  • Sůl
  • Čerstvě mletý bílý pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Těsto rozválíme na obdélník, nebo koupíme těsto již rozválené. Kráječem na pizzu nakrájíme z obou delších boků těsto na cca 2 cm proužky, pod úhlem 45 stupňů. Nepřekrojíme celé těsto, ale vznikne nám uprostřed celistvý pruh o šířce cca 10 cm. Na tento pruh poklademe baby špenát, který osolíme a opepříme.
  • 2Následně přidáme zprudka a dokřupava orestovaný a na kostky nakrájený sýr Hallumi, dále piniové oříšky a prosciutto crudo.
  • 3Závin tvoříme tak, že pruhy z každé strany dvakrát zatočíme do vrutu a společně spojíme. Jakmile budeme mít takto závin nachystaný, potřeme ho rozšlehaným vejcem a opepříme.
  • 4Pečeme v předehřáté troubě na 175 stupňů dozlatova cca 20 - 25 minut.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY