• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naše služby se vyšplhal do nebeských výšin. Pro dnešek jsme téměř vyprodáni, kromě expresních doručení v okolí našich skladů.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 60 g mandlové mouky
  • 140 g mletých ovesných vloček
  • 40 g pistáciových ořechů
  • 80 g kešu ořechů
  • 40 g kokosového oleje
  • 60 g čekankového sirupu
  • 60 g mandlového másla
  • 200 g bílé čokolády
  • 75 g baby špenátu
  • 50 g hořké čokolády
  • Červená marmeláda

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Ořechy najemno nameleme. V misce smícháme mandlovou mouku, ovesné vločky a namleté ořechy. Přidáme rozehřátý kokosový olej, mandlové máslo a osladíme čekankovým sirupem. Uhněteme konzistentní těsto. Nejlépe k vytvoření použijeme přímo formy na tyčinky. Pokud nemáme, vytvoříme souměrné tyčinky ručně. Dáme vychladit do lednice alespoň na hodinu. Pro urychlení můžeme použít i mrazák.
  • 2Špenát rozmixujeme s trochou vody. Ve vodní lázni roztopíme bílou čokoládu. Do poloviny přidáme špenát a čokoládu obarvíme. Tyčinky na Frankeisteiny namočíme v zelené čokoládě, po zaschnutí dozdobíme hnědou čokoládou, oči uděláme z mandlí. Bílou čokoládu dáme do sáčku a rožek ustřihneme. Čokoládou políváme tyčinky, uděláme oči a dozdobíme marmeládou.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY