• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naše služby se před Vánoci vyšplhal do nebeských výšin, a proto pro dnešek už nemáme žádná volná doručovací okna. Moc nás to mrzí.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

8 ŠPÍZŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 kg vepřové svíčkové nebo panenky
  • 60 ml extra panenského olivového oleje
  • 5 stroužků česneku, nasekaných
  • Šťáva z 1/2 citronu pro marinádu
  • 1 lžíce mletého kmínu
  • 1 lžička mletého koriandru
  • 1 lžíce sladké papriky
  • 1 lžička mleté kurkumy
  • 1 lžička oregána
  • 1/2 lžičky čerstvě mletého černého pepře
  • 1/4 lžičky mleté skořice
  • 1 lžička soli
  • Plátky citronu na ozdobu

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Vepřovou svíčkovou/panenku očistěte od přebytečného tuku a poté nakrájejte na kostky o velikosti cca 4 cm a vložte je do velkého mrazicího sáčku.
  • 2Ve misce smíchejte všechna koření, olivový olej a citronovou šťávu a poté výslednou směs přelijte na vepřové kostky.
  • 3Uzavřete sáček a promíchejte kořenící směs s vepřovým masem, poté marinujte v lednici přes noc (nebo minimálně 2 hodiny).
  • 4Vyjměte naložené vepřové kostky a napíchejte je na kovové špízy s trochou prostoru mezi jednotlivými kostkami.
  • 5Grilujte na vysokém ohni, dokud maso není opečené zvenku, ale stále jen propečené uvnitř (nedopusťte přepečení, jinak bude maso suché!)
  • 6Nechte špízy odpočívat pět minut a podávejte s plátky citronu.
Rohlík vaří

SUROVINY