Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g filé z kuřecího stehna, nakrájené na kostičky
  • Omáčka Lee Kum Kee Stir-Fry kuře Kung Pao
  • 1 lžíce oleje
  • ½ červené papriky, nakrájené na kostičky
  • 4 jarní cibulky, nasekané
  • 30 g pražených kešu ořechů (podle chuti)

PŘÍLOHA

  • Rýže

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Opečte kešu v pánvi wok nasucho bez oleje. Po opečení je vyjměte a odložte stranou.
  • 2V pánvi nebo ve woku rozehřejte olej, na něm pak 5–7 minut restujte kuřecí maso, až zezlátne.
  • 3Přidejte papriku a jarní cibulku a 3–4 minuty restujte za stálého míchání.
  • 4Na směs nalijte omáčku Lee Kum Kee Stir-Fry kuře Kung Pao s trochou vody. Přiveďte k varu. Odstavte. Posypte opečenými kešu ořechy a podávejte s rýží.
LEE KUM KEE

SUROVINY

PŘÍLOHA