2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 250 g filé z kuřecího stehna, nakrájené na kostičky
- Omáčka Lee Kum Kee Stir-Fry kuře Kung Pao
- 1 lžíce oleje
- ½ červené papriky, nakrájené na kostičky
- 4 jarní cibulky, nasekané
- 30 g pražených kešu ořechů (podle chuti)
PŘÍLOHA
- Rýže
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Opečte kešu v pánvi wok nasucho bez oleje. Po opečení je vyjměte a odložte stranou.
- 2V pánvi nebo ve woku rozehřejte olej, na něm pak 5–7 minut restujte kuřecí maso, až zezlátne.
- 3Přidejte papriku a jarní cibulku a 3–4 minuty restujte za stálého míchání.
- 4Na směs nalijte omáčku Lee Kum Kee Stir-Fry kuře Kung Pao s trochou vody. Přiveďte k varu. Odstavte. Posypte opečenými kešu ořechy a podávejte s rýží.