• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 KUSYDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 bulky na burger
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 500 g mletého hovězího masa
  • 1 menší cibule
  • 1 zelená paprika
  • 3 stroužky česneku
  • 4 lžíce kečupu
  • 1/2 lžíce hnědého cukru (nemusí být)
  • 1/2 lžíce chilli koření
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžíce worcesterové omáčky
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Ve velké pánvi rozehřejte olej a na středním plamenu osmažte všechno maso.
  • 2Cibuli i papriku nakrájejte na kostičky o velikosti cca 1 cm a oboje přidejte do pánve k osmaženému masu. Přidejte prolisovaný česnek a společně opékejte asi 3 minuty, dokud zelenina nezkřehne.
  • 3Přidejte kečup, cukr, chilli koření, hořčici a zalijte 100 ml vody. Zamíchejte a společně nechte pod pokličkou probublávat přibližně 15 minut.
  • 4Po 15 minutách přidejte rajský protlak a worcesterovou omáčku. Ochutnejte a v případě potřeby dosolte a dopepřete.
  • 5Bulky rozřízněte a nasucho nebo na trošce másla či oleje osmahněte vnitřní strany na pánvičce. Bulky plňte připravenou masovou směsí. Pokud chcete, můžete na horkou masovou směs rozprostřít strouhaný nebo plátkový cheddar. Dobrou chuť.
Rohlík vaří

SUROVINY