4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- Vaječné tagliolini (320 g)
- 1 bílý lanýž (10 g)
- 50 g Parmigiano Reggiano DOP
- 80 g másla
- Sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Těstoviny uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu.
- 2Mezitím očistěte lanýž zubním kartáčkem nebo jej otřete vlhkým hadříkem, abyste odstranili zemité zbytky, odstraňte kůru a polovinu nastrouhejte.
- 3Ve velké pánvi rozpusťte máslo a přidejte nastrouhaný lanýž. Jakmile jsou tagliolini uvařené al dente, sceďte je a přidejte do pánve s lanýžovým máslem.
- 4Do pánve nasypte nastrouhaný parmezán a zamíchejte.
- 5Hotové tagliolini přendejte do hlubokého talíře a podávejte s nastrouhaným lanýžem na tenké plátky.