Hollandia
Hollandia BIO Selský jogurt bílý 3,5%
400 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 9 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Selský jogurt s kulturou v BIO kvalitě. Obsah tuku min. 3,5 %.
Jogurt s názvem selský nese proto, že zraje v kelímku. Vyrábí se tradičním způsobem – z mléka a vybrané kombinace čistých jogurtových kultur. Získává tak zrcadlově lesklý a hladký povrch a jemně nakyslou chuť.
Zároveň tak představuje vyváženou kombinaci živin nutných pro plnohodnotnou výživu a zároveň může sloužit i jako surovina pro domácí kuchyni. Navíc obsahuje zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině, ke zpestření chuti si do něj můžete přidat čerstvé ovoce či müsli.
Tip! Pokud si nechcete vychutnat pouze přírodní chuť samotného jogurt, zkuste si připravit rychlou jogurtovou zálivku.
Přidejte v chuťově vyváženém poměru olivový olej, čerstvě drcený pepř, pár kapek citronové šťávy, drcený česnek, sůl. Vzniklou zálivku můžete použít na odlehčení masitých pokrmů, skvěle funguje jako dip k pečeným bramborám, ve spojení se strouhanou okurkou dá vzniknout plnohodnotnému chutnému salátu.
O výrobci
Hollandia je česká společnost, která byla založena roku 1991 v Krásném Údolí na Tepelské náhorní plošině. Jméno Hollandia nese, jak název napovídá, z Holandska, neboť odtamtud pochází nápad na výrobu jogurtů a zároveň si odtamtud přivezla výrobní linku.
Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. V portfoliu tak naleznete dezerty, selské a krémové jogurty, jogurty bez obsahu laktózy, BiFi drinky, smoothie anebo zmrzliny.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Bio mléko |
Bio mléčná bílkovina |
Jogurtová kultura |
Jogurtová kultura Bifidobacterium BB12 |
Lactobacillus acidophilues LA 5 |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 265 kJ/63 kCal |
Tuky | 3.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.1 g |
Sacharidy | 3.8 g |
z toho cukry | 3.5 g |
Bílkoviny | 3.5 g |
Sůl | 0.1 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Mléko |