

Rohlík Bistro
Mangový cheesecake od Evy Wilhamové
120 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
S šéfkuchařkou Evou Wilhamovou jsme pro vás připravili legendární mangový cheesecake.
Jemný tvarohový dezert, který určitě znáte. Navíc je vylepšený ovocnou chutí čerstvého manga. Sladký dezert je připraven z kvalitního sýru, BIO smetany, manga a maracuji.
O šéfkuchaři
Eva Wilhamová pro vás už 25 let připravuje dezerty v Zátiší, kde si potrpí na poctivé a kvalitní suroviny. Do cukrařiny se zamilovala a je ráda, že se stala vášní i pro jejího syna. Společně se zabývají trendy, hledají nové receptury i postupy a snaží se toto krásné řemeslo posouvat zase o krok dál.
Jak to funguje?
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Dezert si vychutnejte jako sladkou tečku po jídle.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 6 °C. Po otevření ihned zkonzumujte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Smetana | 35 % |
Smetanový sýr | 24 % |
Mléko | |
Smetana | |
Syrovátkový bílkovinný koncentrát | |
Jedlá sůl | |
E330 - Kyselina citronová | |
Mangové pyré | 19 % |
Mangové pyré | 92 % |
Cukrový sirup | |
E330 - Kyselina citronová | |
Cukr | |
Marakujové pyré | 5 % |
Cukr třtinový | |
Pšeničná mouka | |
Mandle neloupané | |
Máslo | |
Želatina plátková | |
Vepřová kůže | 100 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 988 kJ/236 kCal |
Tuky | 16.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 12.2 g |
Sacharidy | 19.6 g |
z toho cukry | 14.5 g |
Bílkoviny | 3.1 g |
Sůl | 0.2 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Mléko |
Skořápkové plody |
Může obsahovat stopy: |
Korýši |
Vejce |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Celer |
Hořčice |
Sezamová semena |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Vlčí bob |
Měkkýši |