Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

My-Chilli

Smoked peppers chilli sauce

185 ml
Sold out. Expected back on Thu.
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Základ téhle ohnivé omáčky tvoří na dubovém dřevě uzené červené papriky. K nim se přidali tři druhy "superhotů" (Jolokia, Habanero, Carolina Reaper), které se mohou pochlubit pálivostí v řádech až miliónů SHU. Nádherné kouřové aroma a chuť v kombinaci se solidní pálivostí.

Použití

Univerzální použití omáčky a výtečná chuť si říkají o to, aby se stala stálým vybavením vaší lednice.

O výrobci

Společnost My-Chilli založili dva kamarádi Rychard a Jan, které pohání láska k pálivému a chutnému jídlu. Zabývají se vyrobou chilli omáček a dalších druhů pálivých delikates. Jejich omáčky sbírají ocenění doma i na světových soutěžích.

Prvním impulsem k myšlence věnovat se chilli na profesionální úrovni byl Australan Neil Smith, který je známý tím, že se natáčí při ochutnávkách chilli omáček. Jan s Rychardem mu zaslali jeden ze svých výrobků a reakce byla neuvěřitelná. "To je úžasné! Jedna z nejlepších omáček, jakou jsem kdy ochutnal!“

Od té doby nabízí na českém trhu kvalitní výrobky, které pálí, ale zároveň mají chuť. 

Skladování

Skladujte v temnu při teplotě 4 až 25 °C.

Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C a spotřebujte do 4 týdnů.

Výrobce

My-Chilli s.r.o.
Hřbitovní 287
Blučina 66456
Česká republika

Composition

Paprika uzená59 %
Ocet
Voda
Cukr
Česnek
Chilli
Jolokia
Sůl
E415 - Xanthan
Chili Habanero
Chilli carolina reaper

Nutritional values per 100 g

Energy value194 kJ/46 kCal
Fats0.5 g
including saturated fatty acids0.1 g
Carbohydrates9.8 g
including sugars4.1 g
Protein1 g
Salt0.6 g
Fibre1.2 g
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.