Vanish

Vanish Starter pack

1 ks
499,90 Kč 499,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vanish startovací sada obsahuje vše potřebné pro odstranění jakýchkoliv skvrn na oblečení nebo jiném textilu.

Sada obsahuje:

  • Vanish Oxi Action gel na odstranění skvrn 750 ml
  • Vanish Oxi Action gel na bělení a odstranění skvrn 750 ml
  • Vanish Color Protect ubrousky k ochraně prádla před obarvením 20 ks (40 praní)
  • Vanish Oxi Action sprej odstraňovač skvrn 500 ml

Vanish Oxi Action gel na odstranění skvrn: Koncentrovaný gel na odstranění skvrn odstraňuje skvrny už při 20 °C a navíc chrání prádlo před nechtěným obarvením, minimalizuje zápach a zajištuje hygienickou čistotu. Při dlouhodobém používání Vanish chrání oblečení a prodlužuje jeho životnost. Složení je bez chlóru a je bzepečné pro bílé i barevné prádlo.

Vanish Oxi Action gel na bělení a odstranění skvrn: Koncentrovaný gel na bělení a odstranění skvrn odstraňuje skvrny už při 20 °C a zanechává prádlo zářivě bílé i po 50 praní. Navíc minimalizuje zápach a zajištuje hygienickou čistotu. Při dlouhodobém používání Vanish chrání oblečení a prodlužuje jeho životnost. Složení je bez chlóru a je bzepečné pro bílé a světlé prádlo.

Vanish Color Protect ubrousky k ochraně prádla před obarvením: Zabraňují přenosu barviva mezi oděvy, a tím chrání jejich původní barvu. Díky své savé mikrovláknové struktuře s vysokou absorpční schopností jsou Vanish ubrousky schopny rychle pojmout uvolněná barviva předtím, než zbarví ostatní prádlo. Ubrousky jsou při pohlcování uvolněných barviv natolik účinné, že na méně barevné oděvy stací pouhá polovina ubrousky.

Vanish Oxi Action sprej odstraňovač skvrn: Ať už vás trápí skvrna od jídla, pití, oleje či trávy, odstraňovač skvrn ve spreji ji spolehlivě odstraní. Tento odborník na odstraňovaní skvrn proniká hluboko do vláken a rozpouští i ty nejodolnější skvrny s okamžitým účinkem. Složení je bez chlóru a je vhodné pro barevné i bílé prádlo.

Použití

Gely: Přidejte 100 ml přípravku na odolné a zaschlé skvrny, 50ml na běžné skvrny, společně s vaším pracím prostředkem do zásuvky pračky. Dávkujte váš prací prostředek jako obvykle.

Sprej: Chcete-li v boji proti skvrnám dosáhnout okamžitého účinku, použijte sprej Vanish Oxi Action a skvrnu s ním předčistěte. Účinné složení prostředku proniká hluboko do vláken a rozpouští i ty nejodolnější skvrny, jako je špína a mastnota na límcích a manžetách.

Ubrousky: Rozloženy ubrousek umístěte na dno bubnu. Vyperte jako obvykle. Použitý ubrousek vyhoďte. Vanish ubrousky Color Protect zabraňují obarvení oblečení a chrání barvy v průběhu praní. Při jejich použití už nemusíte nikdy třídit prádlo

O výrobci

Reckitt Benckiser je britská společnost, která patří mezi přední mezinárodní prodejce zboží v oblasti zdravotnických, osobních a hygienických výrobků. Mezi její nejznámější značky patří Durex, Dettol, Airwick, Veet, Scholl nebo volně prodejné léky, jako jsou Nurofen, Strepsils, Strepfen či Gaviscon. Rovněž vyrábí prostředky pro úklid či údržbu domácnosti, jako je Vanish, Finish, Calgon, Woolite nebo Cillit Bang.

Skladování

Skladujte v originálních obalech chráněných před přímým slunečním zářením v suchých, chladných a dobře větraných prostorách, odděleně od neslučitelných materiálů a jídla a pití. Skladujte uzamčené.

Výrobce

RB (Hygiene Home) Czech Republic, spol. s r.o.
Vinohradská 151,
130 00 Praha 3
Česká republika

Standardní věty o nebezpečnosti:

H318 Způsobuje vážné poškození očí.

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

P305 + P351 + P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.

P310 Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře.

P302 + P352 PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla.

Vanish Oxi Action gel na bělení a odstranění skvrn 750ml
5 % nebo více, avšak méně než 15 % bělicí činidla na bázi kyslíku, neiontové povrchové aktivní látky, Méně než 5 % aniontové povrchově aktivní látky, optické zjasňovače, parfém

Vanish Oxi Action gel na odstranění skvrn 750ml 5 % nebo více, avšak méně než 15 % bělicí činidla na bázi kyslíku, neiontové povrchově aktivní látky, Méně než 5 % aniontové povrchově aktivní látky, parfém

Vanish Oxi Action sprej odstraňovač skvrn 500ml 5% nebo více, avšak méně než 15 % bělicí činidla na bázi kyslíku, Méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky, aniontové povrchově aktivní látky, parfém