Kii-baa

Kii-baa Organic BIO Pečující tělové mléko s pro/prebiotiky 0+

250 ml
BIO
Vyprodáno. Očekáváme ve st.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přírodní dětské tělové mléko Kii-baa v BIO kvalitě obsahuje probiotika a prebiotika, díky kterým posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky miminka již od narození. Má lehkou texturu, dobře se vstřebává, pokožku celého těla výborně hydratuje a zanechává ji jemnou na dotek.

Tělové mléko je obohaceno hned o několik certifikovaných BIO olejů. BIO jojobový olej pokožku zjemňuje a udržuje její přirozenou vlhkost, BIO olej z meruňkových jader se zase stará o obnovu filmu pokožky a BIO olej z mandle sladké ji zanechává sametově hebkou.

  • Mléko se rychle vstřebává, neucpává póry a nezanechává mastný film.
  • Jemné složení nenarušuje citlivou rovnováhu kožního mikrobiomu.
  • Výrobek je zcela bez parfemace a nezanechává po použití žádnou vůni.
  • Je vhodné pro velmi citlivou pokožku již od narození miminka.

Použití

Malé množství mléka aplikujte na pokožku celého těla a lehce rozetřete. Používejte pravidelně, nejlépe po každé koupeli nebo kdykoli během dne.

O výrobci

Značka Kii-ba spadá pod společnost Bart´s company s.r.o., která se specializuje na výrobu jemné přírodní kosmetiky (nejen) pro děti a miminka již od jejich narození. Jde o rodinnou firmu starostlivých rodičů Daniely a Lukáše, kteří se rozhodli vytvářet funkční, užitečnou a naprosto bezpečnou kosmetiku. Všechny produkty obsahují jen suroviny prvotřídní kvality, šetrné jak k lidskému zdraví, tak i životnímu prostředí a jsou vyráběny s důrazem na etickou stránku výroby.

Skladování

Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Výrobce

Bart´s company s.r.o.
Kobylí 844
691 10 Kobylí
Česká republika

Aqua
Caprylic/Capric Triglyceride Glyceryl Stearate Glycerin Glyceryl Stearate Citrate Cetearyl Alcohol Sorbitan Caprylate Olea Europaea Fruit Oil Benzyl Alcohol Vitis Vinifera Seed Oil Undecane Tridecane Prunus Amygdalus Dulcis Oil Simmondsia Chinensis Seed Oil Prunus Armeniaca Kernel Oil Alpha-glucan Oligosaccharide Polymnia Sonchifolia Root Juice Maltodextrin Lactobacillus Hydrolyzed Sweet Almond Protein Chamomilla Recutita Flower Extract Xanthan Gum Lactic Acid Sodium Benzoate Potassium Sorbate