-15 %

Popote

Popote BIO Kapsička lilek

120 g
BIO
Akce do 15. 9.
55,90 Kč  65,90 Kč
465,83 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Se zeleninovou kapsičkou Popote z ekologicky pěstovaného lilku můžete svému děťátku nabídnout sametovou a jemnou chuť s lehkým nádechem brambor. Ty jsou spolu s trochou vody přidávány do lilkového pyré pro správně hladkou a jemnou texturu.

S touto praktickou kapsičkou tak můžete přidat další novou příchuť do palety vašeho začínajícího gurmána již od čtyř měsíců věku.

Kapsičky Popote jistě udělají radost každému malému jedlíkovi, a díky své kvalitě a BIO certifikaci i maminkám. Všechny použité produkty jsou schváleny pediatry v oboru kojenecké výživy, a navíc díky praktickému balení můžete vzít kapsičku jednoduše s sebou třeba na procházku.

Použití

Před použitím kapsičku promněte. Nenechte dítě konzumovat bez dozoru ani hrát si s uzávěrem.

Tip na jednoduchou pochoutku:

  • Smíchejte lilkovou kapsičku s trochou kvalitního olivového oleje, přidejte pár kapek citronové šťávy, ovoňte kmínem a rozetřete na plátek opečeného sendvičového chleba. Skvělá svačinka pro děti od 18 měsíců je připravena k servírování.

O výrobci

Francouzská společnost Popote vyrábí dětské příkrmy pouze s jedinou hlavní ingrediencí tak, aby i nejmenší děťátka mohla poznat, jak doopravdy chutná ovoce a zelenina. Společnost odebírá produkty pouze od dodavatelů, kteří se řídí pravidly ekologického zemědělství a nedochází tak k aplikaci umělých pesticidů, a jsou používána pouze přírodní hnojiva. Popote nabízí vašemu děťátku jen to nejlepší ve formě ovocných a zeleninových kapsiček v BIO kvalitě.

Skladování

Minimální trvanlivost do data uvedeného na zadní části obalu. Před otevřením skladujte při pokojové teplotě. Po otevření dobře uzavřete a skladujte v ledničce – spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

Popote BÉBÉ FOOD
30 avenue de Messine
75008 Paris
Francie

Složení

Lilek*58 %
Brambory*22 %
Voda
*Složky z ekologického zemědělství

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota133 kJ/32 kCal
Tuky0.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.01 g
Sacharidy6.1 g
z toho cukry1.5 g
Bílkoviny0.6 g
Sůl0.01 g
Vláknina1.8 g