Palmolive

Palmolive Naturals Milk & Honey sprchový gel pro ženy náhradní náplň

1 l
169,90 Kč  219,90 Kč*
169,90 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Náhradní náplně sprchového krému Palmolive Naturals Milk & Honey obohacená o vitamin E zanechá vaši pokožku jemnou a vyživenou. Nádherně voňavý sprchový krém je inspirován přírodou, aby potěšil vaše smysly.

Udělejte si z každého sprchování výživný a voňavý zážitek, když se umyjete sprchovým krémem Palmolive Naturals Milk & Honey. Tento tělový mycí krém s mandlovým mlékem je inspirován přírodou, aby potěšil vaše smysly příjemnou přírodní medovou vůní, obklopenou jemným jasmínovým základem vanilky a fazolemi tonka. A protože je sprchový krém obohacen o vitamin E, zanechá vaši pokožku po každém sprchování jemnou a vyživenou. Navíc má nové a vylepšené složení*! 

Nejenže sprchový krém obsahuje rostlinné mléko, ale je také vyroben z 95 % z přírodních složek**. Protože to tak má být, má tělový mycí krém 98% biologicky odbouratelné složení a je dodáván v lahvičce, kterou můžete recyklovat. Sprchový krém byl také dermatologicky testován.

Udržujte svou pokožku vyživenou a s úžasným pocitem s Palmolive.

Benefity Palmolive Naturals Milk & Honey sprchového krému pro ženy 
⦁    S vitamínem E, který zanechává pokožku jemnou a vyživenou
⦁    Přírodní medová vůně obklopená jemným jasmínem v základu z vanilky a fazolek tonka.
⦁    S rostlinným mlékem
⦁    Nové a vylepšené složení*
⦁    Z 95 % přírodního původu **

*Zvýšená biologická rozložitelnost na 98 %.
**Voda a složky z přírodních zdrojů s omezeným zpracováním.

Použití

Na navlhčenou kůži použijte sprchový gel a napěňte. Poté opláchněte.

O výrobci

Historie společnosti Colgate-Palmolive se píše již od počátku 19. století. Firma se v současné době zabývá výrobou dentální i osobní hygieny, dále také nejrůznějších saponátů do domácnosti nebo produkty pro hygienu vašich mazlíčků. Podnik zastřešuje výrobky mnoha světových značek jako jsou například Elmex, Colgate, Palmolive, Lady Speed Stick, Ajax, Softlan, Brite nebo Sanex.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě.

Výrobce

Colgate-Palmolive
Rohanské nábřeží 23
186 00  Praha 8
Česká republika

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Glycerin, Polyquaternium-7, Citric Acid, Coco-Glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Lactose, Whey Protein, Mel, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.