FIJI

Fiji Neperlivá voda

500 ml
47,20 Kč 94,40 Kč/l

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Fidži,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Neperlivá minerální voda Fiji pochází z artézského pramene v údolí Yaqara na severním pobřeží tropického ostrova Viti Levu na Fidži. Je čerpána ze zdroje z hloubky několika set metrů pod deštným pralesem a následně filtrovaná přes minerální kameny sopečného původu. To vše dodává této vodě mimořádně měkkou a jemnou chuť.

  • Obsahuje přirozené minerály jako hořčík, vápník a křemičitany.
  • Voda má 100% přírodních elektrolytů.
  • Láhev je tvořena pouze ze zcela recyklovaných plastů.

Použití

Určeno k okamžité spotřebě.

O výrobci

Od svého založení v roce 1996 se společnost FIJI Water zavázala podnikat zodpovědně a hledat příležitosti, jak změnit život místních komunit žijících na Fiji. To znamenalo investovat do udržitelnosti, životního prostředí a domorodých komunit a zároveň se zaměřit na smysluplné problémy s podobně smýšlejícími partnery, aby se uskutečnila požadovaná pozitivní změna.

Ve spolupráci s neziskovou ekologickou organizací Conservation International se FIJI Water snaží zachovat čistotu a biologické bohatství fidžijských ostrovů, nabízí zdravotní péči pro znevýhodněné komunity a pravidelně dodává pitnou vodu nedostatečně obsluhovaným venkovským komunitám. 

Skladování

Skladujte v temném, chladném a suchém místě.

Výrobce

Fiji Water
11445 W Olympic Blvd
Los Angeles, CA 90064
Spojené státy americké

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 351 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Artezská voda100 %