Palmolive

Palmolive Naturals Honey & Milk vyživujíci tekuté mýdlo – náhradní náplň

1 l
149,90 Kč  159,90 Kč*
149,90 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Náhradní náplň tekutého krémového mýdla Palmolive Naturals Honey & Milk vám pomůže znovu se spojit s přírodou při každém mytí rukou. Jeho složení jemně čistí ruce a pomáhá udržovat přirozenou vlhkost pokožky.

Toto krásně voňavé tekuté mýdlo na ruce bylo promyšleně vytvořeno se složkami z 96 % přírodního původu* a má z 95 % biologicky rozložitelné složení. Tekuté mýdlo s hydratačním mlékem a medovým extraktem má jemné složení, které čistí a pomáhá udržovat přirozenou vlhkost vaší pokožky. Bylo dermatologicky testováno a přichází v recyklovatelném obalu, který můžete recyklovat, což vám pomůže udělat váš kousek pro planetu. 

Mýdlo bylo vyrobeno v certifikovaném zařízení True Zero Waste Facility.

Použití

Na vlhké ruce naneste přiměřené množství mýdla, napěňte, třete o sebe prsty, dlaně, hřbety rukou a partie u nehtů po dobu 1 minuty a dobře spláchněte čistou vodou.

O výrobci

Historie společnosti Colgate-Palmolive se píše již od počátku 19. století. Firma se v současné době zabývá výrobou dentální i osobní hygieny, dále také nejrůznějších saponátů do domácnosti nebo produkty pro hygienu vašich mazlíčků. Podnik zastřešuje výrobky mnoha světových značek jako jsou například Elmex, Colgate, Palmolive, Lady Speed Stick, Ajax, Softlan, Brite nebo Sanex.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě.

Výrobce

Colgate-Palmolive
Rohanské nábřeží 23
186 00  Praha 8
Česká republika

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betain, Parfum, Sodium Salicylate, Glycerin, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Lauryl Hydroxysultaine, Citric Acid, Polyquaternium-7, Coco-Glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Lactose, Whey Protein, Mel, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, CI 16255, CI 19140