
Lye Cross Farm
Lye Cross Farm BIO Mild cheddar
245 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 19 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Ručně vyráběný anglický cheddar z kvalitního kravského BIO mléka. Má hladkou, krémovou strukturu. Jeho nasládlá chuť je doplněna ořechovými tóny. Délkou zrání se v sýru mohou vytvořit malé krystalky kaseinu, které křupou v ústech. Doba zrání je minimálně 5 měsíců.
Použití
Cheddar můžete podávat na sýrovém talíři, jeho chuť vynikne se zeleninou. Lze ho také rozpékat či nastrouhat k dochucení jídel.
O výrobci
Lye Cross Farm je britská rodinná sýrárna, která byla založena roku 1952. Veškeré její produkty jsou vyráběny z mléka volně se pasoucího skotu, krmeného 100% organickou stravou. Chov probíhá na úpatích kopců Somerset's Mendip Hills, nedaleko vesnice Cheddar.
Skladování
Skladujte při teplotě 0 °C až 5 °C.
Výrobce
Lye Cross Farm
Redhill, Bristol, BS40 5RH
Velká Británie
Trvanlivost
Složení
Bio mléko |
Jedlá sůl |
Mlékárenské kultury |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1700 kJ/410 kCal |
Tuky | 34 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 22 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 25 g |
Sůl | 1.8 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |