
artic BAKEHOUSE
Artic Bakehouse Čokoládový croissant
100 gKaždý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Nadýchaný croissant z kynutého těsta plněný kvalitní čokoládou. K výrobě bylo použito prémiové máslo z Francie.
Úžasnou chuť sladkého croissantu, na povrchu křupavého a uvnitř vláčného, si zamilujete.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Ideální jako sladká snídaně či svačina.
O výrobci
Historie artic BAKEHOUSE vznikla na Islandu pod vedením pekaře Davida Arnorssona, odkud se pekařství dostalo do České republiky. Pekař David v průběhu svého života získal několik ocenění a vedl několik pekáren.
Artic Bakehouse se specializuje na kváskový chléb a nabízí různé pečivo. Hlavní důraz kladou na kvalitu a čerstvost výrobků.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
artic BAKEHOUSE
Újezd 11
150 00, Praha 5
Česká republika
Složení
Těsto na croissanty | |
Voda | |
Pšeničná mouka | |
Cukr | |
Máslo | |
Máslo | |
Obsah tuku | 82 % |
Cukr | |
Sůl | |
Kvasnice | |
Voda | |
Droždí | |
Sušené mléko | |
Sůl | |
Mléko | |
Vejce | |
Máslo | |
Čokoláda | |
Kakao | |
Mouka pšeničná |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1436 kJ/343 kCal |
Tuky | 18 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 12 g |
Sacharidy | 37 g |
z toho cukry | 9.2 g |
Bílkoviny | 7.7 g |
Sůl | 0.78 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Skořápkové plody |