-15 %

Popote

Popote BIO Kapsička zelené fazolky

120 g
BIO
Akce do 15. 9.
50,90 Kč  59,90 Kč
424,17 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zeleninová kapsička se zelenými fazolkami v BIO kvalitě vhodná pro děti od ukončeného 4. měsíce je lehká a bohatá na potřebné živiny. Obsahuje pouze zelené fazolky a brambory v BIO kvalitě, které byly vypěstovány v souladu s pravidly ekologického zemědělství za použití čistě přírodních hnojiv. Nakonec byla přidána voda pro docílení ideální hustoty. Nenajdete v ní žádnou přidanou sůl, cukr, zahušťovadla, dochucovadla ani konzervanty a svým dětem tak dopřejete pravou chuť zeleniny.

Kapsičky Popote jistě udělají radost každému malému jedlíkovi, a díky své kvalitě a BIO certifikaci i maminkám. Všechny použité produkty jsou schváleny pediatry v oboru kojenecké výživy, a navíc díky praktickému balení můžete vzít kapsičku jednoduše s sebou třeba na procházku.

Použití

Pro ohřev ponořte kapsičku do vody nebo obsah vymačkejte na misku do mikrovlnné trouby. Nikdy nevkládejte kapsičku přímo do mikrovlnné trouby. Před podáváním ověřte teplotu. Nenechte dítě konzumovat bez dozoru ani hrát si s uzávěrem.

Tip na jednoduchou pochoutku:

  • Nakreslete si zeleného fazolkového medvídka – vyprázdněte kapsičku zelených fazolí Popote na talířek jako medvědí hlavičku. Uši a nos vytvořte pomocí vařené rýže a na pusu použijte rozmělněnou tresku. Hravé a výživné jídlo pro děti od 12 měsíců je na světe.

O výrobci

Francouzská společnost Popote vyrábí dětské příkrmy pouze s jedinou hlavní ingrediencí tak, aby i nejmenší děťátka mohla poznat, jak doopravdy chutná ovoce a zelenina. Společnost odebírá produkty pouze od dodavatelů, kteří se řídí pravidly ekologického zemědělství a nedochází tak k aplikaci umělých pesticidů, a jsou používána pouze přírodní hnojiva. Popote nabízí vašemu děťátku jen to nejlepší ve formě ovocných a zeleninových kapsiček v BIO kvalitě.

Skladování

Minimální trvanlivost do data uvedeného na zadní části obalu. Před otevřením skladujte při pokojové teplotě. Pokud kapsička nebyla ohřáta, po otevření ji pro další využití dobře uzavřete a skladujte v ledničce maximálně po dobu 48 hodin. 

Výrobce

Popote BÉBÉ FOOD
30 avenue de Messine
75008 Paris
Francie

Složení

Zelené fazolky*40 %
Brambory*34 %
Voda26 %
*Složky z ekologického zemědělství

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota164 kJ/39 kCal
Tuky0.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.02 g
Sacharidy6.5 g
z toho cukry0.9 g
Bílkoviny1.4 g
Sůl0.01 g
Vláknina2.3 g