Výhodná cena

Palmolive

Palmolive Smoothies Refreshing Peach sprchový gel

500 ml
Nabídka do 30. 9.
95,95 Kč 
191,90 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Turecko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sprchový krém Palmolive Smoothies Refreshing Peach je tělový mycí krém se složením, které pomáhá udržovat přirozenou vlhkost pokožky a zanechává ji krásně jemnou a hladkou.

Přineste ovocnou vůni léta do každého sprchování se sprchovým krémem Palmolive Smoothies Refreshing Peach. Tento tělový mycí krém byl vytvořen s příjemnou broskvovou vůní, kterou budete s radostí používat každý den. Sprchový krém nejen krásně voní, ale je také vyroben ze složek z 95 % přírodního původu a má z 95 % biologicky odbouratelné složení. Obsažené složky pomáhají udržet přirozenou vlhkost pro jemnou a hladkou pokožku. Dodáván v recyklovatelné láhvi. 

Benefity:

  • s hydratačním mlékem
  • složky z 95 % přírodního původu
  • z 95 % biologicky rozložitelné složení
  • dermatologicky testováno
  • recyklovatelný obal s uzávěrem
  • vyrobeno v certifikované továrně s nulovým odpadem

Použití

Gel naneste na pokožku, napěňte a poté důkladně opláchněte.

O výrobci

Společnost Colgate-Palmolive se zaměřuje především na čtyři hlavní činnosti. Na ústní hygienu, osobní péči, domácí péči a výživu zvířat. Nyní prodává své výrobky ve více než 200 zemích po celém světě.

Výrobce

Colgate-Palmolive
Rohanské nábřeží 23
186 00  Praha 8
Česká republika

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Glycerin, Citric Acid, Polyquaternium-7, Coco-Glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Fragaria Ananassa Fruit Juice, Fructose, Prunus Persica Juice, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.