Tulip
Tulip Grilované vepřové koleno s kůží sous-vide
0,6 kgDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Grilované vepřové koleno s kůží je ochucené podle speciální receptury, jemně marinované a tepelně upravené.
Chcete-li docílit chutné kůrky, postupujte podle pokynů k přípravě.
Produkt je vyráběný metodou Sous-vide, která pochází z francouzského slova "ve vakuu". Maso se připravuje v uzavřeném obalu ve vodní nebo parní lázni za konstantně nižší teploty po dobu několika hodin. Produkt si tak zachovává svou přirozenou chuť a šťavnatost.
Použití
Vyjměte koleno z fólie a kůžičku podélně a příčně nařízněte.
- Trouba: Koleno vložte do trouby rozehřáté na 200 °C a nastavte funkci grilování. Pečte zhruba 30–40 minut (podle velikosti). Čas od času kůži potřete trochou slané vody (poměr 160 ml vody a 40 g soli), pak vyzkoušejte vidličkou, jestli se již vytvořila křupavá kůrka: cítíte-li lehký odpor, je koleno připraveno k podávání.
- Mikrovlnná trouba: Odstraňte obal a ohřejte v mikrovlnné troubě po dobu 7 minut (600 wattů).
O výrobci
Danish Crown Foods (dříve Tulip Food Company AS) je evropským producentem vepřového masa, slaniny, uzenin, hotových jídel a konzervovaného masa. Jejich plně integrovaný přístup jim umožní zachovat si plné vlastnictví, odpovědnost a sledovatelnost v rámci dodavatelského řetězce od farmy až na talíř.
Skladování
Uchovávejte v chladu při teplotě do 20 °C.
Výrobce
Danish Crown Foods
Tulipvej 1
DK-8940 Randers SV
Dánsko
Trvanlivost
Složení
Vepřové koleno s kůží |
Sůl |
Dextróza |
Karamelizovaný cukr |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 830 kJ/199 kCal |
Tuky | 13 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5.2 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 1.4 g |
Vláknina | 0 g |