Amadori

Amadori Slepice

cca 1 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY

Vyprodáno. Očekáváme v po.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vyzkoušejte výbornou italskou slepici. pevnější maso, vyžaduje tedy delší úpravu, ale výsledné jídlo má oproti kuřeti mnohem výraznější chuť

Použití

Nejčastější úpravou je slepice na paprice, ale připravíte z ní i velmi silný vývar.

O výrobci

Společnost Amadori byla založena před 40 lety v San Vittore di Cesena v Itálii. Počátky úspěchu společnosti leží v rozhodnutí řídit celou produkci v jednom integrovaném celku. Toto rozhodnutí umožňuje pečlivou kontrolu všech fází produkce: výběr suroviny, chov, líheň, výkrm, zpracování, balení a distribuci. Amadori vyčnívá na trhu díky své stabilitě a orientaci na budoucnost. Profesionální tým s vášní a zkušeností poskytuje inovativní gastronomickou nabídku a každý den pracuje na tom, aby zákazníkům poskytoval dobré, čerstvé a bezpečné potraviny.

Ekologické zemědělství je hospodaření s kladným vztahem ke zvířatům, půdě, rostlinám a přírodě bez používání umělých hnojiv, chemických přípravků, postřiků, hormonů a umělých látek. Bere ohled na přirozené koloběhy a závislosti, přispívá k péči a zachování životního prostředí. Jeho hlavním cílem je produkce zdravých potravin v souladu s přírodou.

Skladování

Uchovávejte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Amadori
Via Del Rio n.400
47522 San Vittore di Cesena
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Slepice celá chlazená

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota716 kJ/171 kCal
Tuky11 g
z toho nasycené mastné kyseliny3.5 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny19 g
Sůl0.1 g
Vláknina0 g