Maso Klouda
Maso Klouda Vepřový T-bone steak
cca 320 gcca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vynikající steakové maso z vyzrálé vepřové kotlety s panenkou.
- Zabaleno: ve vakuu
- Suché zrání: minimálně 14 dní
Během doby zrání ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Na kotletě se nechává tukové krytí, které se při grilování přemění na křupavou kůrčičku, a kost pro výraznější chuť. Výsledkem je šťavnatý a křehký steak.
U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z oveřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.
Použití
Maso si vybalíme z obalu a necháme při pokojové teplotě. Poté maso osolíme a opeříme a na pánvi nebo grilu opékáme z obou stran nejméně 3 minuty. V pánvi potom k masu přidáme máslo, tymián a česnek a vzniklým výpekem přeléváme přes maso, takto ještě opékáme další 2 minuty. Maso ideálně i s pánví vložíme do trouby rozehřáté na 180 °C, kde maso necháme ještě 5 minut. Poté vyjmeme a necháme chvíli odpočnout. Steak můžeme nafilovat a podávat např. s grilovanou zeleninou.
O výrobci
Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C.
Výrobce
Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso | 100 % |