Čerstvě utrženo – Maliny, vanička

125 g
65,90 Kč 527,20 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

3000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pěstování malin je výzva, ale farmáři z Čerstvě utrženo se jí nelekli a už druhým rokem je pro vás v Kostelci na Hané pěstují. Moderně, šetrně a s láskou – přesně tak, jak k pěstování ovoce a zeleniny přistupují na všech svých farmách.

Maliny od Čerstvě utrženo jsou sladké, šťavnaté a krásně pevné. Necestují k vám ze zahraničí, ale z úrodné Hané a jsou vždy čerstvé, protože je pro vás farmáři sbírají jen pár hodin předtím, než se vám dostanou do rukou.

Použití

Maliny se konzumují především čerstvé, ale výborné jsou i tepelně upravené. Přidávají se do koláčů, bublanin, zavařují se do kompotů, využívají se pro výrobu marmelád a džemů. Skvělé jsou i do limonád a osvěžujících drinků.

O výrobci

Čerstvě utrženo je sdružení několika českých farmářů, kteří pod společnou značkou pěstují a dodávají do tuzemských obchodů rajčata, okurky, papriky a v letní sezóně také borůvky, maliny a jahody. Jejich společným cílem je nabízet zákazníkům kvalitní zeleninu a ovoce pěstované v Česku, poctivě a šetrně k přírodě i lidem. 

Farmáři z Čerstvě utrženo věří, že ohleduplně vypěstované potraviny bez zbytečné chemie jsou nejen lepší, ale i zdravější. Proto pro své rostliny používají výhradně přirozenou biologickou ochranu, obnovitelné zdroje (skleníky využívají teplo a elektřinu z bioplynové stanice) a maximum přirozeného světla a vzduchu. Stejně tak šetří vodu: zalévají dešťovkou a přebytečnou zálivku recyklují.

Skladování

Maliny jsou náchylné na jakékoliv pomačkání. Před uložením do chladničky krabičku prohlédněte, a odstraňte případné poškozené plody, které mohou spustit proces plesnivění. Nemyté plody uložte do původní dózy nebo rozložte na tácek pokrytý papírovou utěrkou a následně přikryjte např. fólií na potraviny. Maliny omývejte až před přímou konzumací.

V čerstvém stavu lze maliny uchovávat v chladničce po dobu jednoho až dvou dnů.

Výrobce

Čerstvě utrženo
Šumavská 35
602 00  Brno
Česká republika