
Divoká kambala filet s kůží čerstvá
cca 150 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Filetovaná mořská ryba kambala velká s kůží. Filet neobsahuje téměř žádné kosti. Baleno v ochranné atmosféře.
Kambala je druhem platýzovité ryby, která je farmově chována v moři a ihned po přivezení se ryby nechají vyfiletovat. Maso kambaly je charakteristické bílou barvou a jemnou, přesto pevnou strukturou.
Použití
Před konzumací je nutná tepelná úprava. Kambala se hodí pro všechny druhy kuchyňských úprav. Výborně se hodí na pečení, zapékání, smažení v těstíčku, trojobalu nebo přírodně, lze si ji také ugrilovat.
Specifikace
- latinský název: Psetta maxima
- čerstvá/defrost: čerstvá ryba
- původ: FAO 27
- metoda lovu/chovu: vlečné sítě
- obsah balení: 1 porce s kůží
- kalibrovaná položka: ne
- váha: 200–250 g
- způsob balení: skin pack (vakuové balení)
- certifikace: ne
Tip! Připravte si v troubě pečenou kambalu se zeleninou podle následujícího receptu:
Filet kambaly důkladně omyjte pod tekoucí vodou, dobře usušte a nechte natemperovat do pokojové teploty. Vložte do větší zapékací mísy (v případě, že by byla moc velká, rozdělte jí na několik částí), pokapejte čerstvě vymačkanou šťávou z citrónů, osolte, opepřete a přidejte čerstvé nebo sušené bylinky (například provensálské). Do mísy dejte 2–3 větší plátky másla, na silnější plátky nakrájenou cibuli, cuketu a papriku. Mísu vložte do předem vyhřáté trouby a pečte cca 30 minut při 180 °C. Kambalu servírujte společně s pečenou zeleninou.
O výrobci
Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od -1 do 4 °C.
Výrobce
Fjord Bohemia s.r.o.
Za Avií 914/2
196 00 Praha 9
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Ryba Kambala | 100 % |
Alergeny
Ryby |