Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Řapíkatý celer v BIO kvalitě.
Má svou typickou velmi výraznou chuť i aroma.
Vážení zákazníci vezměte prosím na vědomí, že BIO položky jsou pěstovány bez chemického ošetření, a proto jsou náchylnější pro vznik povrchových a vzhledových vad na povrchu plodu. Tyto nevzhledné vady nemají vliv na chuť a kvalitu produktu. Jedná se pouze o vizuální problém, který je u BIO položek naprosto běžný a neměl by být důvodem k reklamaci. Děkujeme za pochopení.
Použití
Ideálně bychom měli celer konzumovat syrový, v salátech, nebo ho jen tak přikusovat k masu. Nejvíce našemu tělu dodá v podobě šťávy k snídani. Ale samotná chuť není nejlahodnější, proto k rozmixovanému celeru přidejte trochu čerstvě vymačkané jablečné šťávy.
Tip! Řapíkatý celer se hodí do dipů: Zakysanou smetanu ochutíme bylinkami (bazalka, kopr, najemno pokrájený řapíkatý celer), přisolíme a přidáme dle chuti česnek. Podáváme ke grilovanému masu nebo bramborám.
Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka! Řapíkatý celer můžete využít např. v receptu na zeleninové stir fry.
Skladování
Skladujte v chladničce zabalený do lehce vlhké utěrky, takto vydrží až dva týdny.