

Rohlík Bistro
Kulajda s vejcem od Petra Bureše (2 porce)
0,6 lBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty

Petr Bureš
S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás připravili legendární a lety prověřenou Kulajdu. Z této tradiční polévky dokázal Petr udělat mezinárodní fenomén, protože nejen našinci, ale i turisté si tuto českou polévku s oblibou dopřávají.
Pokud jste milovníkem českých jídel, tato polévka vás očaruje. A pokud nejste, věřte nám, že vám svou rafinovaností vezme dech a zboří mýty o české kuchyni. Na výrobu polévky byly použity pouze lokální suroviny. Nejlépe si ji vychutnáte horkou, s krajícem čerstvého chleba.
O šéfkuchaři
Petr Bureš se v gastronomii pohybuje už 30 let. Za tu dobu se setkal s celou řadou špičkových, zahraničních kuchařů, díky kterým získal přehled a jistotu a naučil se vnímat českou kuchyni zahraničníma očima. U nás na Rohlíku od něj můžete ochutnat jak českou, tak i světovou kuchyni.
Jak to funguje?
Použití
Polévku ohřejte na mírném ohni/ teplotě za občasného míchání, nenechte ji ale vařit. Jako ozdobu můžete přidat nasekaný čerstvý kopr.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Zeleninový vývar | 70 % |
Pitná voda | |
Zelenina | |
Mrkev | |
Celer | |
Cibule | |
Petržel | |
Kmín | |
Bobkový list | |
Černý pepř | |
Nové koření | |
Smetana | 10 % |
Mléko | |
Žampiony | 4 % |
Brambory | 3 % |
Vejce | 3 % |
Kopr | 1 % |
Mouka pšeničná | |
Ocet kvasný lihový | |
Cukr | |
Sůl | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 377 kJ/90 kCal |
Tuky | 5.9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.2 g |
Sacharidy | 11 g |
z toho cukry | 4.6 g |
Bílkoviny | 3.7 g |
Sůl | 0.5 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Celer |
Může obsahovat stopy: |
Korýši |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Skořápkové plody |
Hořčice |
Sezamová semena |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Vlčí bob |
Měkkýši |