
Yamasa
Yamasa Sojová omáčka
500 mlDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty

Sushi nebudeme sušit
Sójová omáčka má delikátně bohatou chuť s ostrou, kořeněnou vůní a jasnou červenou barvou.
Preferovanou značku YAMASA si vybralo mnoho nejlepších japonských restaurací. Pomalu vařená sójová omáčka je fermentovaná, vyráběna tradičními metodami a bez jakýchkoli umělých aromat.
Japonský znak 上 znamená, že sójová omáčka obdržela v roce 1864 nejvyšší značku kvality od Tokugawa Shogunate. Kromě toho byla v roce 1895 vybrána do císařské domácnosti, což dále etablovalo značku jako výrobce nejkvalitnější sójové omáčky.
Použití
Sójová omáčka se využívá při přípravě sushi, k dochucení asijských stir-fry pokrmů, polévek, salátů, při přípravě omáček i marinád. Ochutit s ní můžete maso, zeleninu i ryby.
O výrobci
Gihei Hamaguchi je zakladatel společnosti YAMASA Corporation, začal vyrábět sójovou omáčku v prefektuře Choshi, Chiba. Se svým vlhkým podnebím, chladnými léty a teplými zimami je ideálním místem pro výrobu skvěle chutnající sójové omáčky.
Od roku 1645 se výrobní postupy nezměnily. Pracovníci pokračují ve vaření nejlepší sójové omáčky s kombinací využití nejmodernějších technologií a tradičních metod.
Skladování
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.
Výrobce
YAMASA CORPORATION
Choshi, Chiba,
Japonsko
Složení
Voda |
Soja |
Pšenice |
Sůl |
Alkohol |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 358 kJ/85 kCal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 7.6 g |
z toho cukry | 2 g |
Bílkoviny | 9 g |
Sůl | 16.9 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby |